Sıkça Sorulan Sorular

Ürün ile alakalı sorular

Beyazlatma bantlarını kullanmadan önce dişlerimi fırçalayabilir miyim?

Bantları uygulamadan önce hemen fırçalamayın. Diş eti tahrişinden kaçınmak için, dişlerinizi fırçaladıktan sonra bir kaç saat geçmesine izin verin.

 

Sonuçlar ne kadar sürer?

Sonuçlar 18 aydan 2 yıla kadar sürecek, ancak bu, yeme ve içme davranışlarından ve belirli ilaçlar ve sigara içilmesi gibi faktörlerden etkilenecektir. Uzun süreli sonuçların sağlanması için çok önemli bir başka faktör, mükemmel oral hijyen uygulamalarını sürdürmektir. Eğer bu önerilere dikkat edilmez ise, dişler eski rengini alır, bu yüzden 4-6 ayda bir bakım yapılması tavsiye ediyoruz.

 

Hamile kadınlara bu işlemi kullanmak neden tavsiye edilmez?

Bu konuda hamile kadınlara yönelik hiçbir araştırma yapılmamıştır, bu nedenle sorumluluk nedenlerinden dolayı üreticiler hamile kadınların diş beyazlatma işlemini tavsiye etmez.

 

Seansları hangi sıklıkla yapmalıyım?

Diş beyazlatıcı bantları 14 günlük bir işlemdir. En iyi sonuçları elde etmek için, 14 gün boyunca, her gün 30 dakikalık bir seans yapabilirsiniz. Bununla birlikte, tabii ki uygulamaları istediğiniz sonuçlara göre daha uzun aralıklarla yapabilirsiniz. Ayrıca ürünü ilk uygulama için sadece 15 dakika test edebilirsiniz. Başka bir deyişle, kullanımı tercih ettiğiniz şekilde dozlayabilirsiniz.

 

Sonuçları kaç seanstan sonra görebilirim?

İlk kullanımdan itibaren dişlerinizin beyazlığına bağlı olarak bir renk değişikliği göreceksiniz. Sonuç, 4. günden itibaren açıkça görülebilir.

 

 

Sipariş ile alakalı sorular

 

Ürünleriniz için kargo süreleri nedir?

Siparişinizi işleme koymamız 1-2 gün ve ardından size teslim etmemiz 2-3 hafta sürer.  

 

Dünyanın her yerine gönderiyor musunuz?

Evet kesinlikle. Dünya çapında gönderiyoruz.

 

Ürününüzü nereden gönderiyorsunuz?

Ofislerimiz Paris, Fransa'da bulunmaktadır.   

 

Hasarlı bir eşya aldım. Ne yapabilirim?

Bize söz konusu hasarlı ürünün bir resmini e-posta adresine göndermeniz yeterlidir: contact@fr-nona.com ve size mümkün olan en kısa sürede benzer bir yedek parça göndereceğiz.  

 

Bulunduğunuz yer neresi?

Paris, Fransa'da bulunuyoruz.  

 

Hala siparişimi almadım. Neden bu kadar uzun sürüyor?

Gecikme için özür dileriz. Bazen gümrük işlemleri nedeniyle uluslararası nakliye beklenenden daha uzun sürebilir. Ancak siparişinizi istediğiniz zaman takip edebilirsiniz. Hala paketinizi takip etmek için yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız veya bu konuda bilgi almak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki adresten e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin: contact@fr-nona.com  

 

Geri ödeme politikanız var mı?

Müşterilerimizin ürünleriyle ilgili yaşayabileceği sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Siparişiniz için yine de geri ödeme almak istiyorsanız, sipariş tarihinden itibaren 30 gün içinde itirazda bulunulması ve ilgili ürün (ler) in satışta olmaması durumunda, ödemeyi elbette tamamlayabiliriz. Daha fazla bilgi için geri ödeme politikamızı okuyabilirsiniz.